Oplad din elbil på alle Comwells hoteller

Gratis elbiloplader på Comwell Køge Strand

På Comwell Køge Strand, kan man som besøgende, benytte sig af de to elbiloplader vi har opstillet til brug for vores gæster.
Den gratis strøm kan benyttes på elbilerne, mens De deltager i konferencer eller overnatter på hotellet. De nye ladebokse leveres af CLEVER, og aftalen omfatter etablering af to ladebokse med 22 kW. 

Hotelgæsterne låner et ladekort til ladeboksene, når de tjekker ind på hotellet eller deltager i en konference og kan så lade deres elbil op gratis, mens de besøger hotellet. 

Opladning til alle elbiler 

De mange nye ladebokse fra CLEVER passer til alle moderne elbiler – også de nye modeller som Renault ZOE, Tesla Model S, Volkswagens e-up!, e-Golf, ny Nissan LEAF og BMW i3. 
-Vi tror på, at flere og flere fremover vil vælge elbilen, og derfor vil vi gerne gå foran og vise vejen ved at tilbyde gratis strøm til elbiler til glæde for hotellets gæster. Aftalen med CLEVER gør os i stand til at tilbyde alle de gæster, der kommer til hotellet i elbil opladning ved os, og det ser vi både som en konkurrencefordel og som en måde, hvorpå vi kan være med til at fremme grøn transport, siger Henrik Hjorth fra Comwell. 

For yderligere information kontakt
Comwell Køge Strand Reception: 56653690
CLEVER, Lise Kirkegaard, Kommunikations- og Marketingdirektør  mobil: 20 20 95 80

Teknisk faktaboks: 

  • AC opladning via Type 2-stik
  • Ladestyrke: op til 22 kW
  • Ladetid til 100 procent: fra 1-7 timer
  • Passer til alle moderne elbiler
  • Ladekabel skal medbringes

Ladetiden er fra 0-100 procent og afhænger af biltypen og batteristørrelsen, man vil sjældent ankomme med et helt afladt batteri og derfor vil ladetiden ofte være kortere i praksis.