Bryllup

Oplev jeres drømmebryllup i de smukkeste rammer, hvor havet og lyset forkæler jer på lige fod med vores køkken og restaurant. 

Velkomsten nydes med det smukkeste kig ud over vandet. Hvis vejret er til det, serveres velkomsten på vores hyggelige terrasse og ellers i et af vores atmosfærefyldte arealer og festen er startet på den bedste måde.

Vi kan krydre velkomstseancen med champagnesabling og naturligvis kan brudeparret sable deres egen flaske. 
Jeres bryllupsarrangement kan skræddersys lige efter Jeres ønsker. Det er Jeres store dag. Vi har forberedt en bryllupspakke, hvor der er tænkt på det meste men I kan naturligvis sammensætte Jeres helt egen pakke. 

Ønsker I at holde en bryllupsreception inden selve festen, hjælper vi naturligvis også gerne med dette.

Vores lokaler er meget fleksible og alle præsenterer sig festligt med opdækning og udsigt
Hvad enten I skal holde et vinter- eller sommerbryllup er rammerne perfekte.
Forudsætninger for et perfekt bryllup er god planlægning, der sikrer at alle jeres ønsker og drømme bliver opfyldt. God planlægning giver samtidig ro og overskud for jer til blot at nyde jeres store dag. Vi har et stort professionelt netværk af samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, så spørg os endelig. 
Vort personale sætter en ære i at være en del af jeres store dag og vil gøre alt for at give jer og jeres gæster en fantastisk oplevelse. Vi vil glæde os til at tage hånd om jer fra den første planlægning til det hele er vel overstået.